piektdiena, 2013. gada 20. septembris

Ardievas vasarai...

30.augusta rītā Kaļķu ielā 1 pie RTU ēkas bija manāma neliela rosība. Tur pulcējās Zinātniskās bibliotēkas darbinieces, lai dotos uz izbraukum-semināru sporta un atpūtas bāzē „Ronīši”. Semināra tēma – Bibliotēkas prioritārie darba virzieni 2013./2014.m.g.
Lai arī saulīte bija paslēpusies aiz mākoņiem, noskaņojums bija lielisks. Jautrās sarunās ceļā pavadītais laiks paskrēja nemanot.


„Ronīšos” mūs sagaidīja semināra moderators – organizāciju psihologs, personāla vadības konsultants un treneris Uldis Pāvuls.

 Semināra laikā kopā ar tā vadītāju mēģinājām atbildēt uz jautājumu – kur esam, kur ejam?
 Bibliotekāres ne tikai klausījās interesanto moderatora stāstījumu, bet arī iesaistījās dažādās  aktivitātēs – gan fiziskās, gan garīgās.


 Mums bija nopietni jāpadomā par svarīgākajiem bibliotēkas uzdevumiem un veicamajiem darbiem tuvākā gada laikā, īpaši uzsverot e-resursu izmantošanas popularizēšanu. Visas idejas tika sagrupētas 5 grupās. Pēc tam katra grupa prezentēja savu konkrētās tēmas risinājumu.
Kamēr mēs aktīvi darbojāmies, debesis noskaidrojās un parādījās saulīte. Priecīgā noskaņojumā devāmies uz semināra noslēgumu jūras krastā. Šeit mēs sveicām direktori 20.gadskārtā, kopš viņa strādā bibliotēkā. Saules pielietajā pludmalē vēlējām direktorei spēku un izturību turpmākajā darbā. Tas bija brīnišķīgs noslēgums aizejošajai vasarai un sākums jaunam darba cēlienam.


   

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru