piektdiena, 2016. gada 15. aprīlis

Bibliotēku nedēļa 2016.

RTU Zinātniskā bibliotēka no 18.aprīļa līdz 23.aprīlim aicina uz Bibliotēku nedēļas 2016 pasākumiem. Bibliotēku nedēļa Latvijā notiek kopša 1997. gada. Šogad vadmotīvs ir Attiecības. Sadarbība. Kopiena. 
Mūsu bibliotēkā šī nedēļa veltīta iepazīšanās pasākumiem. 
Rādīsim un stāstīsim par Jūsu iespējām jaunajā apvienotajā bibliotēkas kompleksā. Atvērsim jaunas lasītavas, iesim pie Jums, lai aicinātu uz bibliotēku. Izlasiet nedēļas pasākumu programmu un izvēlieties interesējošo. Ja vēlaties vēl kaut ko, jautājiet dežūrējošajam bibliotekāram, vai rakstiet uzzinas@rtu.lv .
Bibliotēku nedēļas pasākumi.
  • Iepazīšanās ekskursijas jaunajās telpās. Ekskursijas notiks katru darba dienu plkst. 10:00, 14:00, 16:00. Ja būs interese, arī individuāli izrādīsim jaunās telpas. Uz ekskursijām varat pieteikties iepriekš, varat norādītajos laikos gaidīt bibliotēkas 1. stāvā vai jautāt bibliotekāram.
  • Tikšanās ar studentiem un pasniedzējiem gan bibliotēkā, gan pie Jums, lai pastāstītu par jaunumiem bibliotēkā.
  • Izstāde "Viss par zinātniski pētnieciskā darba rakstīšanu".
  • Viesu uzņemšana no Lietuvas, Moldovas, Ungārijas un Rumānijas.
  • Vairāku jaunu telpu nodošana lasītājiem.
  •  Bibliotēkas 5. stāvā ir iekārtota Klusā lasītava. Baudot skaistu skatu tālumā, pilnīgā klusumā varēsiet gatavoties sesijai. Tikai atcerieties, ka šajā telpā nedrīkst sarunāties, izmantot mobilos telefonus, lietot jebkādus skaņu signālus un izraisīt cita veida trokšņus. Aicinām būt savstarpēji pieklājīgiem un ievērot noteikumus. 
  • 5. stāvā ir atvērta darba telpa pasniedzējiem un zinātniekiem. Arī šajā telpā varēsiet baudīt skaistu skatu un nodoties radošam darbam. Lai garās darba stundas nenogurdinātu, būs iespēja pagatavot tējas vai kafijas tasi. Telpa iekārtota, lai to varētu izmantot arī lietišķām pārrunām.
  • Ja otrajā stāvā sekosiet lielākām un mazākām pēdiņām, nokļūsiet Vecāku un bērnu istabā. Esam sagādājuši iespēju studentiem ar bērniem bibliotēkā gan mācīties, gan vienlaicīgi būt kopā ar saviem mazuļiem, kuriem ir radīta iespēja rotaļām blakus vecākiem.
  • Gleznu izstādes atklāšana.
  • 23. aprīlī - Pasaules grāmatu un autortiesību aizsardzības diena. Dienas moto "Lasām pa vecam, lasām pa jaunam."
  • Joprojām esam iekārtošanās procesā. Tāpēc ļoti gaidām Jūsu ierosinājumus un vērtējumu.

1 komentārs :

  1. labdien
    Finanšu un ekonomikas krīzes rezultātā jums ir grūtības iegūt aizdevumu, banku un citu finanšu iestāžu līmenī. Jums nav jāuztraucas par. Vēlaties gūt labumu no kredīta, izejot no jūsu projektiem, vēlaties gūt labumu no tirdzniecības fona, jūs vēlaties saņemt kredītu finansēšanai, studijas ārzemēs, vēlaties mainīt auto, aprīkot jūs tehnika, jums piedāvāt jaunu mājvietu. Patīk dažāda veida individuālie aizņēmumi, lai atbilstu jūsu vajadzībām. Es esmu indivīds ar kapitālu, kura tiks izmantota, lai izveidotu aizdevumi cilvēkiem finanšu grūtībās likmi no 2 % līdz 4 %. Ieguvums no manas zināšanas ir vienkāršs un ātrs. Ja interesē un nopietns, sazinājās ar mani. Tieši pa e-pastu: leferfrancisjean@gmail.com
    Labi, lai jums.

    AtbildētDzēst