otrdiena, 2017. gada 18. aprīlis

Bibliotēku nedēļa

Ir sākusies Bibliotēku nedēļa. Šogad Bibliotēku nedēļas 2017 vadmotīvs – Bibliotēkas un sabiedrība: vienotas kopīgiem mērķiem. Tāpēc aicinājām savus lasītājus izteikties par mums. Šodien pirmās pārdomas.
  • Jūsu domas turpināsim publicēt visu nedēļu. Joprojām gaidām ierosinājumus. Labos un kritiskos vārdus aicinām rakstīt uz e-pastu uzzinas@rtu.lv ar tematu Bibliotēku nedēļa.
  • Esam parūpējušās arī par uzlabotu pakalpojumu. Bibliotēkas 2. stāvā ir atvērts Rezervēto grāmatu brīvpieejas plaukts. Grāmatu rezervējumi tiks likti 2.stāvā pirmajā brīvajā plauktā. Šos izdevumus līdzņemšanai varat reģistrēt pašapkalpošanās automātā ,,selfčekā" vai pie bibliotekāra. Rezervētās grāmatas plauktā izkārtotas Jūsu uzvārdu alfabēta secībā. Grāmatas varat rezervērt no jebkuras vietas, kur ir interneta pieslēgums no ORTUS > Bibliotēka vai rtu.lv > Bibliotēka > RTU Zinātniskās bibliotēkas katalogs.
  • Februārī bibliotēku apmeklēja Iļģuciema vidusskolas 1.b klase. Viņi zīmējumos parādīja, kas patika pie mums. Arī zīmējumus publicēsim visu nedēļu.

  • Bet, ja neesat redzējuši bibliotēkā visu to, ko pirmklasnieki, varat nākt ekskursijā. Izvedīsim pa bibliotēkas labirintiem. un vai zināt, kur ir grāmatu šķirotājs?
    Un kur ir grāmatu lifts? Pirmklasnieki zina. Vai bibliotēku pazīsti tikpat labi kā pirmklasnieki?

Aicinām sekot jaunumiem visu nedēļu!

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru