ceturtdiena, 2014. gada 10. aprīlis

RTU pieejama izcila datubāze : IEEE Xplore Digital Library (IEEE/IET Electronic Library)


IEEE Xplore Digital Library ir visplašākā datubāzu pakete, kurā ir pieejami visi IEEE/IET pilntekstu žurnāli, konferenču materiāli, zinātniskie krājumi un standarti. IEEE/IET Electronic Library (IEL) aptver trešo daļu pasaules literatūras par datoru, tīklu un elektronikas tēmām, 166  IEEE  un 26  IET  zinātniskus un nozaru žurnālus; vairāk nekā 1200 IEEE  un 20 IET konferenču krājumus, 2500 IEEE standartu. Pilntekstu raksti (vairāk nekā 3 mlj. ierakstu) ir pieejami no 1988 g., dažiem izdevumiem no 1872.g.
Ir pieeja 1/3 augstas kvalitātes pasaules pašreizējas literatūras elektrotehnikā, datorzinātnēs un saistītās tehnoloģijās. Pieejama informācija par visjaunākajām tehnoloģijām. IEL ir pasaulē visbiežāk citētie žurnāli tehnoloģijās.
IEEE Xplore Digital Library adrese:  http://ieeexplore.ieee.org

IEEE Xplore Digital Library pieejama visos Centrālās bibliotēkas, filiālbibliotēku, RTU datortīklā reģistrētajos datoros un RTU portālā ORTUS  (Bibliotēka – E-resursi). Konsultāciju par datubāzes lietošanu un meklēšanu tajā sniedz Informācijas un pakalpojumu nodaļa. Tālrunis: 67089102;  E-pasts: uzzinas@rtu.lv. 

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru